Anmäl din webbsida till Infoo.se

 

Att vara med i Info ökar din sajts synlighet på internet. Här anmäler du en ny sajt eller uppdaterar informationen om en sajt som redan finns i katalogen. Att hantera en nyanmälan tar idag 203 dagar, därför rekommenderar vi att du väljer Express-anmälan om du vill öka din sajts synlighet inom två dagar. Läs mer om anmälan eller ladda ner en instruktion för anmälan här.

 

Nyanmälan till Infoo

 

Här anmäler du sajter som inte finns med i Infoo sedan tidigare.

 

 

Nyanmäl sajt

Förändring av tidigare anmälan

 

Här ändrar du i en tidigare anmälan. Skriv in referensnummer från bekräftelsemejlet du fick vid anmälan.

 

Registreringens eller anmälans referensnummer:

 

 

   Ändra

 

 

Söka efter registrering

 

Om du inte vet vilket referensnummer som din registrering har så kan du söka efter rubriken eller URL:en på din registrering. Detta går bara för det som är registrerat och inte för nyanmälningar. Ange sökorden separerade med mellanslag.

 

 

   Sök

 

 

Mer information

Radera länk ur katalogen

 

Länkar som pekar på sidor som inte längre finns försvinner normalt automatiskt ur katalogen genom vårt program för kontroll av URL:er (webbadresser). Om en sida finns kvar men är inaktuell, eller om den sidansvarige inte längre vill att vi länkar till sidan så går det bra att anmäla det genom att skicka e-post till katalogen, redaktionen@infoo.se. Inkludera alltid fullständig URL, och gärna referensnummer om det finns tillgängligt.